Tervetuloa Enon ja Uimaharjun apteekin kanta-asiakkaaksi

Liity kanta-asiakkaaksi. Saat enemmän etuja ja reilummin säästöjä.

• Reseptin uusiminen kanta-asiakkaille ilmaiseksi (norm. 2 € / lääke)
• Tarjouksia kanta-asiakashinnoin
• Kutsuja apteekin esittelypäiviin ja tapahtumiin sähköpostiisi*
• Alennusprosentti ostokertymätaulukon mukaisesti
• Lääkeostojen seuranta: saat halutessasi yhteenvedon ostoistasi
• Lääkkeiden yhteisvaikutusseuranta
• Perheenjäsenten ostot Enon apteekissa ja Uimaharjun sivuapteekissa kerryttävät yhteistä ostokertymää
• Kela-kortti toimii kanta-asiakaskorttina

*) edellyyttää voimassa olevan sähköpostin antamista

kantistaulukko

 

Ostokertymään lasketaan kaikkien samassa taloudessa asuvien kanta-asiakkaiden ja samalle kanta-asiakastilille liitettyjen henkilöiden kalenterivuoden aikana tekemät ostokset Enon ja Uimaharjun apteekeissa. Ostokertymässä huomioidaan kaikki itsehoitolääkkeet ja -tuotteet. Alennus annetaan normaalihintaisista itsehoitotuotteista, mutta ei tarjoustuotteista eikä lääkkeistä.

On tärkeää, että jokainen kanta-asiakastilille liitetty perheenjäsen näyttää Kela-korttinsa asioidessaan kassalla, jotta ostot ohjautuvat kanta-asiakastilille.

 

 

 

 

 

Liittyminen

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi täyttämällä liittymislomakkeen joko Enon tai Uimaharjun apteekissa, tai tulostamalla liittymislomakkeen nettisivuiltamme ja palauttamalla sen täytettynä jompaan kumpaan apteekkiin. Voit liittää myös samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet samaan tiliin, jolloin myös heidän ostoksensa kerryttävät ostokertymää. Jokaisen perheenjäsenen tulee näyttää Kela-korttinsa apteekeissa asioidessaan, jotta ostot ohjautuvat kanta-asiakastilille. Henkilökuntamme auttaa mielellään kanta-asiakkuuteen liittyvissä asioissa, kysy rohkeasti lisätietoja.

Tulosta liittymislomake täältä »

Kanta-asiakkuuden ehdot

Liittymällä apteekin kanta-asiakkaaksi asiakas antaa luvan tietojensa tallentamiseen ja niiden käyttöön. Kanta-asiakkaan antamia henkilötietoja apteekki voi käyttää kanta-asiakkaalle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen. Tallennettujen tietojen käsittely on täysin luottamuksellista. Apteekki seuraa kanta-asiakkaan lääkeostoja ja toimittaa tiedot omavastuuosuuden kertymisestä Kelaan. Apteekki säilyttää kanta-asiakkaan lääkitystä koskevia tietoja sekä henkilötietoja toistaiseksi. Apteekki sitoutuu poistamaan kanta-asiakkaan henkilötiedot kanta-asiakasrekisteristä, mikäli asiakas ilmoittaa lopettavansa kanta-asiakkuuden. Apteekki pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Tietosuojaseloste