Laadukkaat kosmetiikkatuotteet apteekistamme

Asiantunteva henkilökuntamme opastaa Sinua valitsemaan ihollesi sopivat kosmetiikkatuotteet. Apteekissamme on myynnissä mm. alla olevat sarjat.

AcoAco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon.

ACO:n ylellisen Cliniderm-sarjan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti ja suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta, kuten vuodenaikojen vaihteluilta. Ihonhoidossa on tärkeää käyttää tuotteita, jotka on kehitetty juuri omalle ihotyypille. Cliniderm-sarjassa on normaalin ja sekaihon, rasvoittuvan ihon sekä kuivan ja herkän ihon tuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

AveneAvène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

EucerinEucerin

Eucerinin ihonhoitosarjan tuotteita on kehitelty jo yli 100 vuotta yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa. Kaikki tuotteet on testattu kliinisesti ja ne sopivat erittäin herkälle iholle puhdistaen hellävaraisesti ja rauhoittaen ärtynyttä ihoa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

FavoraFavora

Favora on Suomalainen ihonhoitosarja. Favora on kehittänyt tuotteitaan jo 15 vuoden ajan. Favoran ihonhoitosarja sisältää kasvipohjaisia luonnonöljyä ja tutkittuja tehoaineita, jotka huolehtivat kasvojen, vartalon, käsien, jalkojen ja hiusten hyvinvoinnista. Tuotteet sopivat herkällekin iholle sekä koko perheelle, kaikille iho- ja hiustyypeille.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

VichyVichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »